DESPRE NOI

SYSCOM TEAM s-a constituit in 2014 sub forma unui CLUSTER, grup de firme cu activitati complementare, cu scopul realizarii unei strategii de marketing si promovare comuna, in vederea cresterii productivitatii si competitivitatii firmelor implicate.

SYSCOM TEAM este un grup de firme care activeaza in domeniul tehnic in vederea dezvoltarii de solutii inovative pentru automatizarea proceselor cu scopul cresterii gradului de siguranta si confort in exploatare.

Grupul este costituit din:

SYSCOM WATER TECHNOLOGY SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata care activeaza ca si subantreprenor/antreprenor pentru proiecte de infrastructura de apa si apa uzata: retele de apa si canalizare, statii de pompare, statii de epurare apa uzata, fronturi de captare si surse de apa, statii de tratare apa, sisteme de irigatii pentru agricultura, etc.

SYSCOM WATER TECHNOLOGY activeaza ca antreprenor in cazul proiectelor cu obiect de activitate apropiat de competentele si experienta dezvoltata in cadrul firmei sau partener asociat sau subcontractant al unor firme de constructii sau antreprenori generali, in cazul proiectelor de mare amploare care includ diverse specialitati.

SYSCOM PROCESS CONTROL SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata implicata in proiectare si productie de tablouri electrice si de automatizare, sisteme de achizitie de date si dezvoltare de aplicatii software de proces si sisteme SCADA.

SYSCOM PROCESS CONTROL detine un departament de proiectare cu ingineri cu experienta, specializati in domenii precum electric, automatizari si energetic, o sectie de productie pentru tablouri electrice si de automatizare si echipamente electro-mecanice precum si un departament software pentru dezvoltarea de aplicatii PLC, HMI si SCADA.

SYSCOM ELECTRO INSTAL SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata responsabila cu activitatea de instalare si montaj si isi desfasoara activitatea in cadrul santierelor aflate in intreaga tara.

SYSCOM ELECTRO INSTAL asigura executie de instalatii de la bransament electric pana la retele de utilizare de alimentare si semnal pentru echipamentele de camp. Ofera practic intreg pachetul de lucrari de constructii-montaj specifice instalatiilor electrice.

SYSCOM TEACHING & RESEARCH reprezinta un brand special dezvoltat pentru desfasurarea activitatii de cercetare si dezvoltare cu rol didactic sau inovativ pentru echipamente si sisteme destinate domeniului tehnic: electric, energetic, automatizari.

Activitatea de cercetare s-a concretizat prin colaborarile grupului nostru de firme cu institutii de cercetare consacrate: Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrica (ICPE-CA), Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Academia Romana.

SYSCOM INTERNATIONAL reprezinta un brand special dezvoltat pentru desfasurarea activitatii de comert exterior. Preocuparea principala a noastra este legata de dezvoltarea relatiilor economice internationale si colaborarea cu parteneri de afaceri din intreaga lume. Suntem interesati de punerea in valoare a competentelor inginerilor romani prin implicarea in proiecte internationale. In contextul globalizarii, cei mai buni, de oriunde ar fi acestia, trebuie sa se intalneasca pentru a lucra impreuna in vederea dezvoltarii si progresului societatii.

Participam activ la expozitii internationale si misiuni economice: Hannover Messe (Hanovra - Germania), Middle East Electricity (Dubai - U.A.E.), WETEX (Dubai - U.A.E.), QATAR Project (Doha - QATAR), Saudi Power (Ryadh - Arabia Saudita), Smart Greed (Jeddah - Arabia Saudita) si diverse misiuni economice Ukraina, Kazakstan, Armenia, Algeria.
Dezvoltam parteneriate internationale si aplicam un model de business de tip corporatist cu valente globale puternice.